Varausehdot

Noudatamme majoituspalvelujen varaamisessa ja tehtyjen varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut majoitusvarauksen. Kokous- ja ryhmämyyntiehdot erikseen.

1. VARAAMINEN JA MAKSU
Riihivuoren Vuokramökit ei tee alustavia varauksia. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen, riippumatta siitä tehtiinkö varaus puhelimitse vai kirjallisena. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä.  Varaukseen lisätään toimitusmaksu 22 €. Asiakkaan tulee noudattaa majoitusvaraustemme yleisiä maksuehtoja. Saapuessaan noutamaan avainta on asiakkaan esitettävä kuitit suoritetuista maksuista. Mikäli varaus on tapahtunut matkatoimiston kautta, on asiakkaan luovutettava kohteeseen saamansa hotellikuponki (voucher).

50 % majoitusvarauksesta veloitetaan 14 vrk varauksen teon jälkeen ja loput 30 vrk ennen varauksen alkamista. Mikäli varaus tehdään niin, että varauksen alkuun on alle 30 vrk, erääntyy koko lasku maksettavaksi heti.

2. PERUUTUS
Peruutus sesonkiaikojen ulkopuolella
Sesonkiaikojen ulkopuolella peruutuskulut ovat 95 €, jos peruutus tehdään vähintään 14 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan eikä suoritettuja maksuja palauteta.

Peruutus sesonkiaikoina
Vuokramökit perii peruutuskuluina 20 % majoituksen hinnasta, kuitenkin aina vähintään 95 €. Peruutuskulut ovat 50 % majoituksen hinnasta, jos peruutus tehdään 59-32 vrk ennen tapahtumaa. Alle 32 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan eikä suoritettuja maksuja palauteta. Tähtihuviloissa ja Karhu Spa A + Karhu B on kaikki ajat sesonkiaikaa.
Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Suoritettua maksua ei voida siirtää asunnosta toiseen, koska Vuokramökkien välittämillä loma-asunnoilla on useita eri omistajia ja siksi siirto on yhden omistajan kannalta peruutus ja toisen kannalta uusi kauppa.
Alueella on hiljaisuus klo 23 – 07. Mikäli majoittujat aiheuttavat kohtuutonta häiriötä, eivätkä vartijan huomautuksesta huolimatta hiljenny, voidaan varaus perua. Tällöin mökin asukkaat joutuvat luovuttamaan mökin välittömästi, eikä maksettuja maksuja palauteta.
Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista. Muutokset säätilassa, rinne- tai reittimäärissä tms. syyt eivät muuta peruutusehtojaa.

3. RIIHIVUOREN VUOKRAMÖKKIEN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS
Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure), lomakohteen omistajasta johtuvat syyt (esim. omistajan vaihtuminen), lomakohteen omistaja voi Riihivuoren Vuokramökkien välityksellä irtisanoa sopimuksen, jolloin Riihivuoren Vuokramökkien on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on oikeus tällöin saada Riihivuoren Vuokramökeille maksamansa suoritukset takaisin. Riihivuoren Vuokramökeilä on oikeus peruuttaa varaus, mikäli asiakas ei ole noudattanuta maksuehtoja.

4. AVAIMEN LUOVUTUS JA SIIVOUS
Avain luovutetaan Riihivuoren Vuokramökkien vastaanotosta, vastaanoton aukioloaikoina. Jos haluat avaimen muuna ajankohtana, on siitä ilmoitettava ja sovittava luovutus erikseen. Lomakohde on käytettävissä tulopäivänä klo 16 jälkeen ja se on luovutettava siivottuna lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja lähtösiivouksesta huolehtii asiakas itse. Odotamme, että asiakas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden puhdistus, astioiden puhdistus (ja tiskikoneen tyhjennys), tahrojen ja likojen poisto, sauna ja wc-tilojen puhdistus, tavaroiden paikalleen vienti ja vuoteiden petaus. Siivouksesta voi sopia Riihivuoren Vuokramökkien kanssa, mikäli et itse halua suorittaa sitä. Veloitamme siivouksesta alk. 60 € / mökki. Mikäli siivousta ei ole tilattu, siivoamattomasta mökistä on Riihivuoren Vuokramökeillä oikeus periä erillinen siivousmaksu, vähintään 80 €. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä ja mahdolliset eritteet (oksennukset, ulosteet, jne.) ja juomaroiskeet poistettuna. Myös lomakohteen piha-alueen tulee olla siisti. Mikäli varauksen päättyessä lomakohteen siisteys ei vastaa edellä esitettyä ja huoltaja joutuu huolehtimaan sen kuntoon saattamisesta ennen seuraavan asiakkaan saapumista, veloitetaan siitä jälkikäteen käytettyjen tuntien mukaan á 50 € / tunti.
Erilliskorvauksen perimme myös liinavaatteista (eivät sisälly vuokraushintaan) 12 € / setti tai pedattuna 20 € / hlö / sänky. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset. Ovenaukaisut arkisin klo 8-20 on 15 € ja muina aikoina 45 €.

5. VAHINKOJEN KORVAUS
Asiakas on vastuussa mökin irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheutuneet vahingot Riihivuoren Vuokramökeille.

6. HENKILÖMÄÄRÄ
Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä esitteessä on kohteelle mainittu. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman Riihivuoren Vuokramökkien lupaa lomakohteen tontilla on kielletty. Lisähenkilöiltä veloitetaan 25 € / hlö / vrk.

7. VALITUKSET
Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät valitukset osoitetaan välittömästi niiden ilmaannuttua Riihivuoren Vuokramökeille, josta saa reklamaatiokaavakkeen; Riihivuoren Vuokramökit, Riihivuori, 40950 Muurame, puh. 040 825 3326.

8. TUPAKOINTI JA LEMMIKIT
Tupakointi on kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 € tuuletusmaksu.
Lemmikin tuonnista lomakohteeseen on aina ilmoitettava. Lemmikin tuonnista veloitamme 17 € / lemmikki / varaus. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 40 € / lemmikki / vrk lisämaksu. Riihivuoren Lomamökit ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

VIRKISTÄVÄÄ LOMAA!

RIIHIVUOREN VUOKRAMÖKIT · RIIHIVUORI HOLIDAY
Riihivuori, 40950 MUURAME
Puh./ tel. +358 (0)40 825 3326

email: vuokramokit@riihivuori.com