RIIHILINTU (EI LEMMIKKIELÄIMIÄ)

 
75 m² 6-8 hlöä

Riihilinnut ovat keväällä 2014 valmistuneita upeita ja korkeatasoisia paritalomökkejä. Riihilinnut sijaitsevat kaunilla paikalla, Päijänne -maisemat avautuvat kauniisti pihasta ja ikkunoista. Riihilinnussa olohuone on näyttävää korkeaa tilaa, josta avautuu upea näköala Päijänteelle. Pihalta löyty suojaisaa aluetta oleskeluun ja ruokailuun sekä grillijuhliin.

Riihilinnut soveltuvat hyvin perheiden ja ryhmien ympärivuotiseen lomamajoitukseen tai juhlien ja kokousten pitopaikakasi. Voit varata yhden asunnon oman perheen käyttöön tai jos ryhmä on iso tai haluat järjestää Riihilinnussa juhlatilaisuuden tai kokouksen paritalon kumatkin asunnot voi yhdistää yhtenäiseksi ruokailutilan äänieristetyllä pariovella. Oven leveys on 120 cm.

Mökin alakerrassa on olohuone, keittiötilat, yksi makuuhuone jossa parisänky (160 cm), sekä sauna- ja pesutilat. Olohuoneessa on myös levitettävä vuodesohva. Yläkerrassa on yksi makuuhuone, jossa parisänky (160 cm). Lisäksi avoimella parvella on 120 cm leveä sänky.

Riihivuoren maisemat ovat harvinaislaatuiset Suomessa. Rentoudu Riihivuoren päällä ulkoillen tai vain upeaa maisemaa ihaillen. Käy laskettelemassa tai hiihtämässä, tai tee mieleenpainuva retki Riihivuoren monimuotoisen luonnon keskellä. Kesällä aktiviteetteja tarjoavat Muuramejoki, ympäröivä Päijänne ja monet polut, vierailukohteet ja Muuramen golf-kenttä. Jyväskylän kulttuuri- ym. tarjonta on noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Riihivuoren palvelut löytyvt kävelyetäisyydeltä mm. talvella laskettelurinne (ski in/out) ja kesällä frisbee golf ja kesäteatteri.

ETÄISYYDET:
Vapaalaskurinteet (ei hissiä)
0,5 km
Muuramen kylä
6 km
Latu/polku
0,7 km
Jyväskylä
18 km
Uimahalli
6 km
Kylpylä AaltoAlvari
20 km
Laskettekukeskus Himos
41 km
Laajavuori
24 km

Varusteet: Jääkaappi, liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiasto ja ruoanlaittovälineet, siivousvälineet, TV, takka, sauna+suihku/wc, yksitt. wc, pyykinpesukone.
Mökeissä on peitteet ja tyynyt. Lakanat ja pyyhkeet voi tilata tarvittaessa Riihivuoresta.
.RIIHIVUOREN VUOKRAMÖKIT · RIIHIVUORI HOLIDAY
Riihivuori, 40950 MUURAME
Puh./ tel. +358 (0)20 711 9235


email: vuokramokit@riihivuori.com
 

Riihilintu
Riihilintu
Riihilintu
Riihilintu
Riihilintu
Riihilintu

Riihilintu