Iltatähti (EI LEMMIKKIELÄIMIÄ)

 
170 m² 14 hlöä (+ 2 lisävuodetta)

» www.tahtihuvilat.fi
Iltatähti on vuoden 2011 lopulla valmistunut, korkeatasoinen huvila huikealla Päijänne-näköalalla. 6 m korkean olohuoneen maisemaikkunasta avautuu upea maisema Päijänteen yli jopa 40 km päähän; taideteos, joka on vuoden jokaisena päivänä erilainen. Huvilassa on viisi makuuhuonetta. Lemmikit on kielletty Iltatähdessä.

Iltatähti on sisustukseltaan viimeistelty, kaunis ja tunnelmallinen huvila, jossa saat lomailla arjen yläpuolella. Iltatähti on moderni ja hieman romanttinen, vaaleasävyinen aito hirsihuvila (lamellihirsi 240 x 205). Sisustuksessa on käytetty väreinä valkoista, mustaa, mutaa ja hopeaa. Olohuoneessa on mm. suurehko valkoinen kvartsipintainen takka ja mustat kiiltävät kivilattiat.

Iltatähdessä majoittuu mukavasti 2-3 perhettä tai suurempikin ystävä- tai työseurue. Vuodepaikkoja on 14 hengelle (+ 2 lisävuodetta).

Huvilan varustus: Suurikokoinen Festivo jää/viileäkaappi pakastelaatikolla, kiertoilmauuni, mikro, astianpesukone, kuivauskaappi, pyykinpesukone, sauna 8 hengelle, 2 wc:tä, peitot ja tyynyt 16 hengelle (ei liinavaatteita).

Alakerta: Olohuone, jossa iso kulmasohva, takka, 58" Smart-tv internet-yhteydellä, blu ray -soitin, ruokapöytä 12:lle. Hyvin varusteltu keittiö, kaksi makuuhuonetta, wc, saunatilat.

Yläkerta: Kolme makuuhuonetta, joissa yhteensä 8 sänkyä + vuoteeksi avattava divaanisohva, 32” tv ja dvd–soitin, wc.

Terassi: terassi, jossa kylpykuutio, kaasugrilli ja pöytäryhmä 12:lle.

Riihivuoren maisemat ovat harvinaislaatuiset Suomessa. Rentoudu Riihivuoren päällä ulkoillen tai vain upeaa maisemaa ihaillen. Käy laskettelemassa tai hiihtämässä, tai tee mieleenpainuva retki Riihivuoren monimuotoisen luonnon keskellä. Kesällä aktiviteetteja tarjoavat Muuramejoki, ympäröivä Päijänne ja monet polut, vierailukohteet ja Muuramen golf-kenttä. Jyväskylän kulttuuri- ym. tarjonta on noin 20 minuutin ajomatkan päässä.

ETÄISYYDET:
Vapaalaskurinteet (ei hissiä)
0,6 km
Muuramen kylä
6 km
Latu/polku
1 km
Jyväskylä
18 km
Uimahalli
6 km
Kylpylä AaltoAlvari
20 km
Laskettekukeskus Himos
41 km
Laajavuori
24 km

Varusteet: keittiö, jääkaappi /pakastin, uuni, keittolevyt, mikro, astianpesukone, imuri, 2 TV:tä, langaton internet, takka, sauna, suihku/wc, kodinhoitohuone.

Mökissä on vuodevaatteet (peitot, tyynyt) EI liinavaatteita!

Hintaan lisätään pakollinen loppusiivous 105 €.RIIHIVUOREN VUOKRAMÖKIT · RIIHIVUORI HOLIDAY
Riihivuori, 40950 MUURAME
Puh./ tel. +358 (0)20 711 9235


email: vuokramokit@riihivuori.com
 
Iltatähti
Iltatähti
Iltatähti
Iltatähti
Iltatähti
Iltatähti
Iltatähti
Iltatähti

Iltatähti
Pohjapiirros, alakerta

Iltatähti
Pohjapiirros, yläkerta